Értékesítési látványterv

Befektetési célú ingatlanok adás-vételével foglalkozol?

Mit szólnál hozzá, ha sokkal gyorsabban és nagyobb profittal  tudnál ingatlanokat eladni, ha nem lenne benne több hónapig a pénzed egy lakásban? Jól hangzik? Nos, a jó hírem számodra az, hogy ez már nagyon is lehetséges. Több olyan belvárosi, felsőkategóriás ingatlan tervezésében is részt vettünk, ahol látványterveink alapján kezdték meg az ingatlan értékesítését.

Új lakás vagy ház értékesítési látványterv

Az új lakások értékesítésénél már teljesen bevált módszer az, hogy az ingatlanosok a lakás értékesítését látványtervek alapján kezdik meg. A látványtervek sokat segítenek a vevőkkel való kommunikációban, hiszen gyakori eset az, hogy a megrendelők nem értik elég jól az alaprajzot, nem látják maguk előtt a tereket, egy jó értékesítési látványterv nem csak bemutatja az új ingatlant, hanem érzelmeket, hangulatot sugároz, ezzel is hatva a vevő jelöltre!

Használt lakás vagy ház értékesítési látványterv a lakás átalakítása nélkül

 Látványtervekkel és esetleg új alaprajzi elrendezéssel mutatják be a lakásban rejlő lehetőségeket, de az átalakítás a megrendelő feladata. Ebben az esetben a hozzáadott érték a látványterv, mely alapján a megrendelő jobban látja, mit is lehet kihozni a lakásból. A befektetőnek és az ingatlanosnak is nagyon előnyös, hiszen a minőségi látványtervek alapján sokkal eredményesebben tudja hirdetni az ingatlant, mintha a rossz állapotú lakás képeivel kezdené meg az értékesítést. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a lakások ezzel a módszerrel lényegesen gyorsabban és magasabb áron kelnek el!

Használt lakás vagy ház értékesítési látványterv a lakás átalakításával

A látványtervezés ebben az esetben nagy segítség a kivitelezőnek is, hasznos az egyeztetések során, de mégis a legnagyobb előnye, hogy a kivitelezés alatt álló ingatlant akár hónapokkal a kész állapot előtt be tudjuk mutatni az érdeklődőknek. Az esetek többségében a felújítás végére több potenciális vevőjelölt van a lakásra, így a befektető gyakorlatilag azonnal el is tudja adni az ingatlant. Neked mennyi veszteséget okozott volna az, ha a kész lakás képek alapján kezded el hirdetni az ingatlant? Hetekkel, vagy akár hónapokkal később tudtad volna eladni?

Árajánlatkérés értékesítési látványterv készítésre!

Oldaltérkép
3D GURU © 2024
Minden jog fenntartva!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.