Építészeti látványtervezés

Miért éri meg a minőségi építészeti látványtervek készítése egy ingatlanról? 

Építészeti látványtervek befektetőként

Ingatlan befektetőként az a célod, hogy az épített ingatlant a lehető leggyorsabban és a legnagyobb profittal add el, az építészeti látványterv ebben nyújt neked segítséget. Mit szólnál hozzá, ha az ingatlan építése még javában zajlana, de te már a potenciális vevőkkel tárgyalnál? Ugye jól hangzik? A tapasztalatok azt mutatják, hogy az építészeti látványtervek segítségével, hónapokkal az ingatlan tényleges befejezése előtt hatékonyan lehet hirdetni az ingatlanokat, így a házakat, lakásokat gyorsabban tudod értékesíteni és mivel több időd van az eladásra, magasabb eladási ár is realizálható!

Építészeti látványterv építészeknek

Sok építésziroda esetén látni, hogy a mindennapi tervezési feladatok és dokumentációk készítése mellett a minőségi látványtervezésre már nem tudnak annyi időt fordítani, így gyengébb minőségű, CAD alkalmazásokból származó látványterveket mutatnak a megrendelőknek. Az ügyfelek pedig hajlamosak a kapott ház látványtervek alapján megítélni a munkájuk minőségét helytelenül, ami a cég számára presztízs veszteséget okoz, még annak ellenére is, hogy építészeti szempontból az lehet egy kiváló terv. Nekünk az a meglátásunk, hogy a mai online világban, egy minőségi építészeti látványterv nem csak az ügyfél számára készülhet, hanem  marketing anyag is egyben, amivel hatékonyan szerezhetünk új megrendelőket, ha hirdetéseinkben felhasználjuk. /Facebook, Google AdWords, nyomtatott szaklapok…/ Így szemlélve, már az építész iroda számára sem biztos, hogy egy külső látványtervező kolléga a kiadási oldalt erősíti. 

Ház látványtervezés magányszemélyeknek

Minden ember életében eljön az a pillanat, mikor házat vagy lakást vásárol és bizony ez életünk egyik legnagyobb kiadása is egyben, ezért fontos, hogy az álomotthonunk úgy nézzen ki, ahogyan azt mi szeretnénk! Ilyen esetben jön jól a családi házról egy építészeti látványterv, hiszen rengeteg kérdésben kell döntéseket hoznunk és azt bizony a ház látványtervek nagyban megkönnyítik. Gondoljunk csak bele hány családi vita van egy olyan egyszerű kérdésből is, hogy milyen színű legyen a ház homlokzata… Ugye mennyivel egyszerűbb lenne a választás, ha előre látnánk ezt egy családi ház látványterven?

 Az alábbi építészeti látványtervezési feladatokkal kereshetsz minket:

  •          családi ház látványterv
  •          társasház látványterv
  •          lakópark látványterv
  •          ipari ingatlan látványterv
  •          kereskedelmi célú ingatlan látványterv

Árajánlatkérés építészeti látványtervezésre, ház látványtervezésre!


Oldaltérkép
3D GURU © 2024
Minden jog fenntartva!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.