Belsőépítészeti tervezés

Egy 13. kerületi lakás belsőépítészeti terveit készítettük el. A lakás egy új lakóparkban található, modern elrendezésű, így a nappali-étkező-konyha egy légtérben kapott helyet. A munka során nem csak 3d látványtervezés volt a feladat, alaprajzokat, falnézeteket és bútorterveket is készítettünk.

Építészeti 3d látványterv

Családi ház 3d látványterveket készítettünk Budapest egy felkapott kerületébe. Az épületet építészeti dokumentáció, alaprajz, homlokzat, metszet és helyszínrajz alapján modelleztük újra. Fontos volt a megrendelőnek, hogy a 3d látványtervezés folyamán jól érzékeltessük az épület részleteit, a telek adottságait és hogy olyan színekben mutassuk be az épületet, ami mostanában kedvelt! A minőségi látványtervek jóval több érdeklődőt generáltak és sikeresen támogatták az értékesítést!

Öregtemplom látványtervek

Szeretném nektek bemutatni 2023-as évem egyik legizgalmasabb építészeti projektjét! Tavasszal pályázatot írtak ki a zsámbéki Öregtemplom (Romtemplom) és környezetének megújítására. Szilágyi Balázs építész elképzelései alapján én is készítettem 3d építészeti és belsőépítészeti látványterveket! Különleges feladat volt a középkori templom és környezetének vizuális megjelenítése, a képeken keresztül a hangulatok átadása! A galériában szereplő tervrajzokat Szilágyi Balázs építész készítette. (17 kép)

Pékség látványterv

Kistarcsai pékség belsőépítészeti tervezésében vettünk részt, látványterveket készítettünk több szín és elrendezés változatban, illetve pár bútorról is készültek bútortervek, műszaki rajzok. Ilyen egyedi gyártású bútor volt a pékárú polc is, ami az utolsó képen látszik.

Erdőkertesi konyha, étkező és nappali látványtervei

Ezt a megbízást kreatív tervezéssel együtt vállaltuk el, így nem csak a 3d látványtervek készítése volt a feladat, hanem a design kialakítása is. A megrendelő szerette volna kihasználni a látványtervezés igazi előnyeit, szeretett volna több színváltozatot megnézni, így készült el a konyha, étkező és nappali összeállítása két színváltozatban. A terv különlegessége, hogy a konyhabútor kialakításánál elrejtettünk egy kamraajtót, ami teljesen illeszkedik a konyhafrontok megjelenéséhez, egységes konyhabútor látványt hoz létre.

Látványtervek a Jablonka utcában

Meglévő építészeti tervek alapján készítettünk értékesítési látványterveket a III. kerületi Jablonka utcába. A külső társasház látványterveknél fontos szempont volt, hogy kellemes, nyári hangulatot érzékeltessen és látszódjon a medence. A belső képeknél kaptunk egy jól átgondolt belsőépítészeti alaprajzot, de a design további részét ránk bízták.

 

 

Csömöri ház belsőépítészeti tervei

Ennél a munkánál a teljes belsőépítészeti tervezésre kaptam megbízást, így nem csak 3D látványtervek készültek, hanem műszaki rajzok is. /elrendezési alaprajzok, belsőépítészeti falnézetek, egyedi bútortervek/

 

Váci társasház látványtervek

Vác és Göd határán, festői környezetben épült ez a formás társasház, mindössze 300 méterre a Dunától. Három család modern otthona. A látványtervek hatékonyan támogatták a gyors értékesítést, hiszen az építkezés itt is még javában zajlott, mikor a lakások hirdetése megkezdődött!

 

Klasszikus bútor látványterv

Egy kis klasszikus…egy csipetnyi tömörfa, egy árnyalatnyi furnér, pár kannelúrázott pillér és egy tucatnyi faragott akantusz levél, tetején egy korona, így lesz ez a bútor otthonod királya! 

 

Kistarcsai ikerház

 

Ezek a látványtervek Kistarcsára készültek és az ingatlan hatékony, gyors értékesítését támogatták. A külső látványtervek bemutatták az ikerház homlokzatát és a telek adottságait. A belső látványterven a nappali és a fürdőszoba kialakítása látható.

 

Konyha látványterv

Egyedi konyhabútor látványterveket készítettünk Cinkotára! A konyha igazi különlegessége, hogy valójában egy kamra bejáratot is rejt, ami a sütő jobb oldalán található kétajtós elem. Normál konyha berendezésnél a fal közepén egy beltéri ajtó lenne, ami a meglévő épület adottsága volt, így azonban egy esztétikus konyhafalat látunk. /Első 3 képen a konyha végleges változata, az utolsó képen az első változat./

 

Balatoni nyaraló látványterv

...sirályok szállnak a türkiz hullámok felett, egy újabb BALATONI NYÁRnak vége lett, de ahogyan a gólyák, úgy a nyár is visszatér és megcsillan a napfény a kék zsalugáterek peremén! :)

 

Iroda látványtervek

A koronavírus sok tekintetben formálta át az életünket és kiemelkedő hatással volt az iroda környezetünkre is. Egyre több cég ismerte fel a home office-ban rejlő lehetőségeket, ugyanakkor azoknak a munkatársaknak, akiknek elengedhetetlen a munkahelyi feladatvégzés, ott egyre nagyobb elvárások jelentek meg a munkakörnyezettel kapcsolatban. Ezek az iroda látványtervek is ennek az igénynek a tudatában készültek.

 

Fótligeti luxus lakópark látványtervek

Budapest közvetlen agglomerációjában egyre több helyen hoznak létre zárt lakóparkokat, ezek a látványtervek is egy ilyen övezetbe készültek és a hatékony értékesítést támogatták. A látványterveket profi belsőépítészeti rajzok, konszignációk alapján készítettük. /2 lakás, 6+6 látványterv/

 

 

 

Otthonos nappali és étkező

Ennél a munkánál nem csak látványtervezésre kaptunk megbízást, de a kreatív tervezés is a feladatunk volt. A cél egy otthonos környezet kialakítása volt, sok fával és meleg, bézs színekkel.

 

Klasszikus konyha és nappali

Az új, modern házakban már teljesen elfogadott az, hogy a konyha és étkező közvetlen kapcsolatban van a nappalival, a helyiségek nincsenek lehatárolva, így kiemelkedően fontos, hogy ezek a terek együtt legyenek megtervezve, összhangban legyenek egymással. A látványtervezésnél ezeket a szempontokat vettük figyelembe ennél a 16. kerületi háznál is.

Látvány a Normafánál

Egy különleges kilátással rendelkező étkező, konyha és nappali látványtervezésére  kaptunk megbízást. A lakás a 12. kerületben a Normafánál található. A látványtervezésnél is fontos volt, hogy ezt az egyedi tájat érzékeltessük, és ezzel összhangban alkossunk egy belső elrendezést, ami a mai modern igényeket tükrözi.

Modern nappali

Budapest kertvárosi részére készítettük ezeket a látványterveket. A cél egy modern nappali, étkező és konyha kialakítása volt. A terekben a beton felületek és a fa kellemes összhangjának kialakítására törekedtünk. A tv fal különlegessége a lécbetétek mozgalmas játéka.

Belgrád rakpart

 Vannak kiváló elhelyezkedéssel rendelkező lakások Budapesten, ez a látványtervezési projekt is egy ilyen helyre készült! A nappaliból és az étkezőből csodás panoráma tárul elénk, szemben a Gellért-hegy sziklái, lenézve a hömpölygő Duna habjai!

Iroda látványtervek

A belváros egyik legnívósabb irodaházába készítettük ezeket a látványterveket. A cél egy elegáns, luxus megjelenés volt. A berendezés egyik különleges eleme a mohafal, mely nem csak modern megjelenést és egy kis térhatást varázsol a falakra, hanem megnyugtató, természet közeli hangulatot is áraszt, segítve ezzel a benne dolgozok jobb közérzetét!

Luxus penthouse

Exkluzív penthouse látványtervek, avagy élet „Budapest felett”! A II. kerület talán legszebb panorámájával rendelkező lakása, páratlan kilátás a fővárosra, hatalmas terasz a nyári partykhoz! Elegáns, letisztult berendezés, minőségi anyaghasználatok. Egy koktél a teraszon?

Ikerház látványterv

Ikerház látványtervek Budapest nyugati határán, kellemes zöld környezet, egyedi homlokzati megjelenés a beton és a dió burkolat kellemes összhangjában. A nyári hőségben nagyokat lehet csobbanni a medencében és jókat borozni a teraszon! Megvennéd? :)

Lakás a Római-parton

 

Modern lakás látványterveit készítettük el a Római partra. A nappaliban a TV fal kapta a fő hangsúlyt, kő burkolattal, bioetanol kandallóval és rejtett világításokkal. A konyha sziget elrendezéssel készült, melyhez bárszékkel is kényelmesen lehet odaülni. Az étkezőben egy látványos csillár és egy hatalmas asztal került elhelyezésre.

 Luxus a belvárosban

Ezeket a látványterveket egy 6. kerületi lakáshoz készítettük. Sok dolog változott az alaprajzon is, több válaszfal bontásra került, melynek eredménye egy nagy nappali, étkező és konyha tökéletes összhangja.


 

Pazar lépcsőtér látvány

A Balaton fővárosában, Siófokon, egy kis villában került kivitelezésre ez a lépcsőtér és álmennyezet. A lépcsőház igazi fókusza az álmennyezet közepén elhelyezett üveg felülvilágító volt, melyben a magyarság ősi jelképét ábrázoló turulmadár látható.

 

 

  

Lakás a Belgrád rakparton

Az v. kerület egyik legszebb részére készítettük ezeket a látványterveket. A közvetlen dunai panoráma lenyűgöző látványt nyújtott a nappaliból és a hálóból. A nagypolgári lakásra az elegáns, tört fehér, bézs színek dominanciája volt a jellemző. 


 

 

Lakás az Andrássy úton

Ennek a munkának az igazi különlegessége az volt, hogy a lakást befektetési szándékkal vásárolták meg és nem volt célja a befektetőnek az átalakítások elvégzése, a látványtervek csak az ingatlan további értékesítését segítették. Bemutatták, hogy milyen lehetőségek vannak a lakás új alaprajzában, ezáltal sokkal könnyebb volt a lakás tereinek érzékeltetése és gyorsan, jelentős profittal sikerült eladni. 

 Dolgozószoba látványterv

Ez a nem mindennapi dolgozószoba terv Buda egyik előkelő környékére készült, fontos volt a megrendelő számára, hogy a műszaki rajzok mellett látványterveket is lásson. A szobát a klasszikus vonalvezetés jellemzi, a dió és a magasfényű fekete páratlan eleganciája teszi lenyűgözővé a látványt. A bútor és a falburkolat betétei különleges diógyökér furnérból készültek. A nappalitól a dolgozót egy kétszárnyú, falban futó tolóajtó választja el.  

  

Nappali látványterv  

Ennek a Budakeszin kivitelezett, modern nappalinak a fókuszpontja a két fal közé kerülő nappali bútor és falpanel volt. A tervezésénél nagy figyelmet kellett fordítani a 3D falpanelek látványtervezésére és a led megvilágítás érzékeltetésére. A nappali az este fényében is káprázatos, egyedi belsőépítészeti látványt nyújt. 

 

Meggyőztek a látványtervek? Kérj ajánlatot!

Ház látványterv

Újabb értékesítést támogató ház látványterveket készítettünk Budapest vonzáskörzetébe. A látványtervek közvetlen az építészeti tervezést követően készültek és már az alapozás megkezdésekor elkezdődött az épülő ingatlan hirdetése. A házról belső látványterveket is készítettünk, hogy még vonzóbbá tegyük az érdeklődők számára.

 

Társasház belső látványterv

Ezeket a két lakásos társasház látványterveket Kistarcsára készítettük. A projekt érdekessége az volt, hogy a tervek befektetőnek készültek és az ingatlan értékesítését segítették nagy sikerrel, hiszen a lakások még a tényleges befejezés előtt eladásra kerületek! A belsőépítészeti látványterveken a lakások fő tereit, a konyhát, étkezőt és a nappalit mutattuk be. A belső elképzelésre szabad kezet kaptunk, tehát ebben az esetben nem csak a látványterv, de a design kialakítása is a mi feladatunk volt.

Első lakás látvány

 Második lakás látvány

Szeretnél több ház külső látványtervet látni? Kattints a ház látványterv linkre!


Oldaltérkép

3D GURU © 2024
Minden jog fenntartva!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.